" ...The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries. or the way she combs her hair.... The beauty of a woman must be seen in her eyes, becouse that is the doorway to her heart, the place where loves resides...."

Followers

Friday, March 5, 2010

She's so cute..... n so hot....

LIYANA JASMAY AJL 24, 2009
Wow.... itu ekspresi aku masa tgk pic ni. Comelnya dia.... cute nya... n sgt2 berani. Dress ni nmpk sgt2 in ngan Liyana. Hot babe. Tentu tak ada yg sangka nak pakai dress macam ni. Hanya yg betul2 berani je akn sarung dress macam ni.
Jalur lintang tu je dah buat org angkat tangan nak sarung dress ni, blm lg colour dia yg meriah tu. But sbb Liyana mmg kurus melidi so sesuai sgt lah dress ni ngan dia. Cantik terletak kt body dia ni. Klu aku... opppsss.... mmg tak berani. Tapi aku salute dia beb. Camner dia leh terfikir nak pki dress mcm ni kan. Congrats tu Rizman Ruzaini... nice design.. n for Liyana... aku mmg salute dia bab2 fesyen ni. Mmg class... Sentiasa tampil menarik. Berani mencuba dn cubaan yg selalu nya menjadi. Congrats dear.....

9 comments:

saya_arief said...

baju cam kek lapis..haha.

jaya jr said...

haha,kek lapis mcm baju die..

sweet.ants said...

she's soooo sweet...suka sgt liyana

INDRA QIRANA said...

kurus sangat ler...kene tambah isi sikit he he

rossoneri said...

memang dress ni terbaek ah!..
dun like her, but love her acting :D

lana leopard said...

sbb kek lapis lah nampak cantik sgt. Mmg dia kurus melidi, but still cantik n comel. Suka sgt2 kt dia. Cara dia, gaya dia, lakonan dia.. suka sbb dia adalah dia...

q-nizam said...

shes mmg so cute..natural cutey ..tapi baju tu..boleh bikin orang teringat kek lapis..
hehe.kak meh singgah blog sy :) http://qhairul-nizam.blogspot.com

Pisyek said...

agak2, mane lagi kiut, pisyek o beliau?

=P

lana leopard said...

dua2 pun cute... cam kek lapis gitu...