" ...The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries. or the way she combs her hair.... The beauty of a woman must be seen in her eyes, becouse that is the doorway to her heart, the place where loves resides...."

Followers

Monday, March 1, 2010

CANDY SOO FITNESS - Jom join aku...


Bangsar Open Day. Free for Everyone. Come and try aerobic class at 9.30 am to 10.30 am.

Jom join kelas ni. Tak kan menyesal dan sangat berbaloi. Klu ada yang tanya aku macamana aku maintain body aku ni, ni lah salah satu cara aku. Menari aerobik. Mengeluarkan peluh yg banyak hanya dengan dengar muzik dan goyang. Kelas yang di sediakan ada banyak tempat dan boleh ikut masa bila kita free. Kelas yang di sediakan bukan setakat aerobic tapi ada juga kickboxer, tummy n tights, yoga, dumbell, step up dan mcm2 lagi. Selain kat Bangsar kelas ni juga kat Melawati, Setiawangsa, Hartamas dll. Waktu buka dari pagi sampai malam. Boleh choose mana kelas yang kita nak ikut.

Aku selalu pergi kelas hari Selasa kat Hartamas pukul 7.30 malam. Hari Khamis kat K Klub, Melawati pukul 7.45 malam dan Sabtu kat K Klub kugak pukul 9.30 pagi. Aku pilih kelas dan waktu ni sebab kelas ni kelas dance aerobic. Masala (Indian dance) dan Margeruita (Salsa n Latino dance). Sesuailah untuk aku yang memang gila menari. Lepas ni aku nak try kelas step dan kickboxer pulak. Macam best je aku tengok... So apa tunggu lagi. Jom lah join aku....

9 comments:

e~car182 said...

macam besh jep.tapi tak ada trnsport dgn dwet,,huu~

lana leopard said...

Utk hari Sabtu ni free je. Adik dok mana? If dekat blh je follow sis. Gi dgn sis.

fadhlinaafifah said...

Saya duk bangsar. Nak pergi jugak. Kat mana eh? Bila? Pukul berapa?

lana leopard said...

Kat Jalan Bukit Pantai pukul 930 pagi.

Redbloodsnow said...

wahhh best nyer pi fitness bagai. kalau lah zie kan, kompom jd semakin keding aku ah....frusttt :(

lana leopard said...

Zie.. kurus keding x mestinya sihat tau....

fadhlinaafifah said...

hari apa ye?

lana leopard said...

Sabtu ni. Opening class free je. Kul 9.30 pagi

Anonymous said...

Hi, kelas kat Setiawangsa kat mana please?